Gæstebog

Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Villy Bertelsen, d. 13-06-2021
Søndag den 16.5.2021 var vi 38, der var til bukkepral (desværre uden rugbrød, det er ellers noget vi, som arbejder hårdt til dagligt, sætter stor pris på. Kommer sikkert med i 2022 eller 2023. Tak). Når det er sagt, så var der masser af rundstykker og div. pålæg, leveret af mange medlemmer, såsom røget rågeunger, spegepølser med div krydderier, Meny`s super leverpostej (varm, rigtig godt på rugbrød), hjemmelavet marmelade , ost, kaffe, et medlem gav en kasse øl, 2 medlemmer gav 1 flaske snaps hver ( så er der jo til næste år også). Tak til dem som gav. Det vigtigste er altid mad og drikke, det må man sige vi fik, så mange tak for dette, et stort stykke arbejde. Så til det vi egenligt kom for, BUKKEPRAL, der var 6 bukker på paraden, alle skudt om morgenen (der var bukker med, som var skudt efter bukkepral 2020). 1. plads og pokal gik til Villy Bertelsen, med en rimmelig buk, 2. plads gik til Kasper Friis med rigtig flot buk, 3. plads gik til Helge Nielsen, også med en stor flot buk. Sigfred Andersen havde sin store flotte hjort med, som han skød i Rødding. Nicolaj Pedersen havde sin hjort med, som han skød i Kompedal, og en rigtig flot hjort også. Alle fortalte deres historie, omkring deres trofæer, altid spædende at høre. Stort tillykke til alle. Husk at se billederne fra dagen. Tak til bestyrelsen for en rigtig god formiddag ( godt der er nogen der vil).
E-mail:
Skrevet af Villy Bertelsen, d. 25-05-2019
Nicolaj Pedersen skød en rigtig flot 6 ender buk d. 23.5.2019 kl. ca. 21.00 på Golfbanen. Jeg kørte ud for at hjælpe Nicolaj lidt, da vi så kørte hjen fra Golfbanen kom der en stor gaffelbuk springende. Stort tillykke til Nicolaj. Der er nogle billeder inde på fotoalbum af bukken sammen med bukkepral billederne. Knæk og bræk til alle.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Villy Bertelsen, d. 24-05-2019
Lørdag den 18.5.2019 var vi 45 der var til bukkepral, med masse af rundstykker, spegepølser med div. krydderrier, røget skarv, røget rågerunger, leverposteg, ost og hjemmelavet marmelade (det eneste der manglede var rugbrød, det kommer der næste år, ikke Jeanette, tak ). 1. plads og pokal gik til Kasper Friis med en rigtig flot buk, 2. plads gik til Marius Relund, 3. plads gik til Preben Rokkjær, Børge Andersen med den mest specielle buk og Jørgen Jensen med en gaffelbuk skudt på Præstbjerg, Alex Overgård havde en stor buk med, som han havde skudt i Sverige, Michael Madsen havde flotte bukke med, som han havde skudt i Polen. Alle der havde bukke med fortalte hver deres historie. Tillykke til alle. Husk at se billederne fra dagen. Tak til bestyrelsen for en god formiddag.( Husk rugbrød ).
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Villy Bertelsen, d. 02-12-2018
Foreningsjagt d.1.12.2018 på Golfbanen og Vandværkstykket. Der mødte kun 14 mand op + Kim Jensen og Ole Fris som jagtledere, hvor blev de sidste 6 mand af ?? De var nok ude at købe julegaver til os der var med til en rigtig hyggelig jagt, i noget rigtig flot vejr. Frokosten blev indtaget ved skovsøen. Der blev skudt 2 rådyr, et af Finn og et af Jacob, en hare af Nicolaj og syv snepper en af Nicolaj, en af Alex, en af Ole, en af Erik, en af Kenneth og to af Bjørn. Patronforbrug var 31 stk. Bengæt var 57 og blev vundet af Sigfred, Flemming og Ole med kr. 100,00 til hver, da de alle havde 57. Tillykke til alle. Jagtfiskal var hr. Bjørn Fris Nielsen fra Timring, jeg håber han har fået noget søvn (vb).Tak til jagtlederne for en vel tilrettelagt dag. Tak til alle for en hyggelig dag.
I ØNSKES ALLE EN RIGTIG GLÆDELIG JUL SAMT ET GODT NYTÅR .
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Jeanette Fris Nielsen, d. 16-11-2018
9 personer havde i eftermiddag en super god oplevelse i skolekøkkenet på Timring Skole, hvor der under kyndig vejledning fra Kenneth Duelund Frosch blev lavet vildt spegepølser. De er nu taget med Kenneth hjem, hvor de skal ryges og derefter modnes på køl. Spændende om en månedstid, når de er færdige 😄 Tusinde tak Kenneth 👍
Skrevet af Villy Bertelsen, d. 11-11-2018
Foreningensjagt d.10 november på Golfbanen og vandværkstykket, en dag hvor vejret bød på lidt af hvert, men ikke værre end at vi spiste vores frokost ude i hytten ved skovsøen, hvor vi også spiste Rikke`s hjembragte pebernødder. tak for det Rikke. Hyggelig frokost med masser af historier. Vi var 18 mand + Alex Overgård og Helge Nielsen, som jagt ledere, som de gjorde rigtig flot, så tak for det ( godt gået Alex). Vi kunne godt have brugt de sidste 2 mand,så gå venligst ind på hjemmesiden og se om, der er jagter til salg eller nogen der vil bytte. Der blev skudt 4 harer, 2 af Alex Fris, 1 af Sigfred, 1 af Helge Nielsen. 1 sneppe af Helge Johnsen, 1 sneppe af Helge Nielsen. Patronforbrug var 29 stk. Bengæt var 49 og blev vundet af 1. Sigfred, 2. Helge Nielsen, 3. Svend, tillykke med det. Jagtfiskal var Alex Fris, han var heldigvis i godt humør. Der blev kun set ganske få stykke råvildt. Tak til alle for en rigtig god dag.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Villy Bertelsen, d. 05-10-2018
Den 9.8.2018 var der bukkeafkog i foreningen, der blev kogt 7 bukke og en spidshjort af, de blev leveret af følgende: Bjørn 1 stk., Sigfred 1 stk., Hardy 1 stk., Ole 2 stk., Helge 2 stk., Helge spidshjort 1 stk. Tillykke til alle. Skøn at se der kom en hjort for en gang skyld. Vi var 12 personer til en hyggelig aften med masse af hjemmebag, og mange tak til dem som leverede. jeg kan bare ikke forstå, hvorfor der ikke møder flere op sådan en aften, det er ikke en betingelse at man har skudt buk. det er jo spædende at høre de mange historier, det er ikke sikkert de er rigtige alle sammen, men pyt bare de er gode. Tak til alle for en hyggelig aften. Vi ses til bukkeafkog i 2019, så mød lige op.
E-mail:
Hjemmeside: